Silver City Regulators

Western-gruppa Silver City Regulators hadde stiftelsesmøte 23.04.2015, søkte opptak i Scandinavian Western Shooters (SWS) og ble godkjent i juni 2015.

Cowboy Action Shooting (CAS), på norsk kalt "Westernskyting" er en skytegren der deltakerne konkurrerer med single action revolvere, lever action rifle og dobbeltløper-, pumpe- (pre 1899) og lever action hagler. Skyteoppgavene er inspirert av "det ville vesten" hvor man bruker inntil 4 våpen, og det skytes på stål- og/eller pappsilhuetter. Det konkurreres basert på en kombinasjon av tid og treffsikkerhet.

Det unike ved denne sporten er bruk av westernantrekk og hver deltaker må velge et skytteralias passende for en rolleperson eller yrkesgruppe fra slutten av 1800-tallet eller westernfilm.

Autentiske antrekk, våpen og fargerike skyteoppgaver gjør denne sporten til en underholdende konkurranse både for deltakerne og tilskuere.

Dette er en uhøytidlig sport hvor fokuset er å ha det gøy og sosialt både på treninger og stevner. Vi trener tirsdager på Meheia (feltbane) fra kl. 17:30 (se aktivitetskalender for oppdatert informasjon).

Nysgjerrig og har du lyst til å prøve er det bare å komme på besøk, vi har kaffen klar!


For mer informasjon om Westernskyting: