Silver City Regulators

Western gruppa Silver City Regulators består i dag av 16 medlemmer. Vi hadde stiftelsesmøte 23/4-15 og søkte opptak Scandinavian Western Shooters (SWS) Vi ble godkjent som klubb i juni 2015.

Vi driver med en skytesport som blir kalt Cowboy Action Shooting. Det er flere kategorier å skyte i, den største blir kalt main-match som igjen er inndelt i flere kl. både i alder og kategorier. Her skytes det med singel action våpen tidstypisk for det ville vesten, man trenger 2stk SA revolvere, 1stk bøylerifle og 1stk hagle. Det skytes på stålmål på avstander fra 5-45 meter på tid. En typisk "stage" består av 10 revolver skudd, 10 rifle skudd også mange hagleskudd du trenger for å få ned haglemålene.

Dette er en uhøytidlig skytesport hvor fokuset er på å ha det gøy og sosialt både på treninger og på stevner hvor man går tidsriktig kledd. Det arrangeres også main-match i Wild bunch hvor man bruker pistol(1911), rifle og hagle. Man har også ett utall side-matcher i speed og longrange(hurtighet og langhold) Vi trener tirsdager oppe i feltløypa på Meheia fra kl1730.

Nysgjerrig og har du lyst til å prøve er det bare å komme på besøk, vi har kaffen klar!